Гаме Три пика Солитаире Кингс анд Куеенс мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Три пика Солитаире Кингс анд Куеенс онлајн

Три пика Солитаире Кингс анд Куеенс Плаи тхе гаме Три пика Солитаире Кингс анд Куеенс на мрежи. Упутства за игре Три пика Солитаире Кингс анд Куеенс онлине. Покрените ову игру и почните да постављате карте једну на другу док повећавате или смањујете за 1 јединицу. Односно, да бисте успели у пасијансу три пикова краља и дама - потребно је да ставите 4 или 6 на шпил са картом 5 на врху; на шпилу са волтом - намећете даму или 10; у случају аса, исправна опција би била краљ или двојка. Пажљиво погледајте изглед картице и поступајте стратешки. Имајте на уму да је циљ сваке рунде пасијанса Тхрее оф Спадес Кингс анд Куеенс да одбаците све карте, па бирајте редослед наметања карата на начин да уклоните све карте из поља за игру редом, а истовремено време према наведеним правилима. Након победе очекује вас свечани поздрав и награда новчићима у игри. Како додајете карте у шпил (и, сходно томе, уклањате три врха краљева и дама са поља за игру пасијанса), све више и више нових карата ће се отварати и постати доступне за игру. У случају да је немогуће направити потез, потребно је да окренете следећу карту шпила и надате се да ће се наћи карта траженог апоена.
На плажи се игра пасијанс са три пика краља и дама. Играте на позадини слике са песком, морском звездом и шкољкама, које би - по замисли аутора - требало да вас развеселе. На следећим нивоима, нове позадине ће вам се отворити, али морате их платити бонусима за игру - звездама. Желимо вам да увек уживате у сјајном погледу током пасијанса Три пика, краља и даме. На даљим нивоима, нови бонуси ће се отворити за вас. Игра ће постати тежа и занимљивија у исто време.
Ако имате слободног времена - искористите га да сакупите три пикова краља и дама пасијанса! Ако волите карташке игре, или чак и ако тек почињете да играте пасијанс, желимо вам добродошлицу у ову авантуру! Прелепа сага о три врха има много тога да понуди. Покушајте да будете у току са несташним магичним картама и бирајте зачаране браве, пронађите скривена златна блага и скупљајте непроцењиве рубине на свом путовању. Завршите безброј нивоа пасијанса три пик краљева и дама да бисте постали мајстор пасијанса!
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 41685
( Гласова2525, миддлецовер рејтинг: 4.98/5)

Такође плаи онлине гамес Цард Солитаире

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more