Гаме Шах за почетнике мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Шах за почетнике онлајн

Шах за почетнике Плаи тхе гаме Шах за почетнике на мрежи. Упутства за игре Шах за почетнике онлине. Да ли сте велики познавалац и познавалац друштвених игара, у којима су наши дедови знали да уживају, играјући се на клупама у двориштима? Онда је игра шаха за почетнике драго што вас види међу својим обожаваоцима. Кликните на дугме за репродукцију и сачекајте преузимање. Пошто је игра изграђена на ВебГл платформи, мораћете да проведете мало времена чекајући да се учитају сви параметри ове велике и прелепе игре. Али ако имате нови модеран рачунар, шах за почетнике може почети прилично брзо. И због истог фактора, игра неће бити доступна за коришћење на мобилним телефонима. Ако желите да играте шах на преносивом уређају, само изаберите другу верзију за себе, а овај шах оставите за почетнике онима који више воле да играју на великом екрану рачунара или лаптопа.
На почетку шаховске партије за почетнике изаберите режим игре: један или два? У другом случају, требало би да позовете пријатеља или комшију да са вама подели задовољство играња шаха на рачунару. Ако играте у сјајној изолацији, онда вас чека шах за почетнике против компјутера, односно вештачке интелигенције, добро упућен у ову материју.
Ниво тежине игре се може изабрати од 1 до 4, где је 1 најједноставнији ниво, за почетнике, а 4 за професионалце и мајсторе шаховских борби. Ако сањате да играте шах за почетнике као што је Гари Каспаров, онда почните од лаког нивоа и постепено прелазите на најтежи. Али имајте на уму: потребне су године за учење, вежбање и вежбање шаховских потеза.
Следећи корак је избор шаховског поља: 4к4 или 3к3. За промену, покушајмо да играмо шах за почетнике на мањем терену. 3Д опција је такође доступна за избор.
Дакле, на малом пољу финалног шаха, имате такве фигуре у једном примерку: краља, даму, тур и витеза. На располагању су 2 топова и 6 пешака. У најједноставнијем нивоу шаха за почетнике, биће вам приказани наговештаји са могућим потезима за сваку од фигура. Имајте на уму да је први потез увек за беле фигуре (које играте), али чак и на почетном нивоу, противник ће водити агресивну офанзиву, тако да ћете бити приморани да заузмете одбрамбену позицију када играте шах за почетнике на Ова страница.
Развијте своју интелигенцију у најлепшој игри шаха за почетнике! Оба играча, у случају избора шаховског пара, користе исте контроле: миш или додир.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 6850
( Гласова608, миддлецовер рејтинг: 4.92/5)

Такође плаи онлине гамес Развој игре

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more