Гаме Флуффи цуддлес мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Флуффи цуддлес онлајн

Флуффи цуддлес Плаи тхе гаме Флуффи цуддлес на мрежи. Упутства за игре Флуффи цуддлес онлине. Помозите доктору да спасе њене вољене крзнене љубимце. Да бисте то урадили, кликните на исте животиње у игри пухастих загрљаја, правећи тако линије идентичних животиња. Чекате мачке, панде, младунце, птице и друге кућне љубимце којима је потребно ослобађање од чврстих загрљаја.
Све животиње желе мало простора, а поента игре лепршавих загрљаја је да им пружимо ту прилику. Логично је да се само оне крзнене животиње које су у близини могу повезати једном линијом. Тако, нестајући са игралишта одједном као група, неке животиње ће направити простор и окупити животиње других.
А који од ликова пухастих загрљаја вам се највише допада? Ружичасти мачићи или жути пилићи? Или можда медвед боје цигле? Већ на почетном нивоу игре чека вас леп бонус - кликните на провидну лопту да бисте ослободили велику групу животиња које ће бити око ње.
Имајте на уму да су лепршави загрљаји игра времена, што значи да имате само један минут да завршите први ниво. Не оклевајте, већ остварите високе резултате да бисте наставили да се играте са новим лепим животињама. Соундтрацк ове симпатичне игре никога неће оставити равнодушним. На другом, и свим наредним нивоима, циљеви (или услови) њиховог проласка биће представљени у пахуљастим загрљајима. Дакле, у другој фази, потребно је да сакупите 30 пилића и 20 панди, па обратите посебну пажњу на ове крзнене, чак и ако вам нису омиљени. Такође на овом нивоу додају се зелене жабе, које ће својом сјајном бојом савршено освежити поље за игру. Ако не испуните временски оквир за пролазак било ког нивоа лепршавих загрљаја - чак и ако је то други, трећи или наредни ниво - игра ће морати да почне изнова. Ово је неправедно, слажемо се, али аутори ове забаве нису предвидели могућност поновног проласка једног нивоа.
Неколико врста крзнених животиња пало је у један контејнер. Покушајте да нацртате линију идентичних животиња како бисте их ослободили из њиховог чврстог заточеништва. Можете прикупити групе од најмање 3 идентична љубимца. Чим неке животиње напусте игралиште, следеће ће доћи да их замене. Сакупљајте бодове и прођите кроз многе нивое.
Желимо вам да се добро забавите играјући лепршаве загрљаје, прођете кроз све његове нивое и уживате у спасавању многих дивних малих животиња.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 4228
( Гласова193, миддлецовер рејтинг: 4.99/5)

Такође плаи онлине гамес Животиње

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more