Гаме Сурфери подземне железнице Ст. Петерсбург мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Сурфери подземне железнице Ст. Петерсбург онлајн

Сурфери подземне железнице Ст. Петерсбург Плаи тхе гаме Сурфери подземне железнице Ст. Петерсбург на мрежи. Упутства за игре Сурфери подземне железнице Ст. Петерсбург онлине. Спремни за нове авантуре у популарној серији игара сурфера у подземној железници? Сиђите у метро и не дозволите да вас мрзовољни инспектор зграби. Срећно! Санкт Петербург - град, дуж које ћете морати да побегнете у овој игрици метро сурфера - најлепши град у Русији, који је река пресечена на пола. Стога, ако вам се, крећући се по Санкт Петербургу, чини да сте се нашли у италијанској Венецији, онда вам се то није чинило. Полиција у Русији не ради баш најбоље, ох - уочивши странца у игри сурфера у метроу - желе да га сустигну како би добили мито.
Како играти сурфере у метроу - без обзира у којој се земљи или граду налазите? Па, овде ћете наћи праву потрагу велике брзине, јер ће се игра убрзавати како дечак херој буде напредовао. Морате бити што окретнији, брзи и лукави да бисте успешно играли сурфере у метроу. Уосталом, чим наиђете на препреку и изгубите брзину, одмах ћете поред себе видети полицајца који ће вас одвести у станицу за испитивање.
Уопштено говорећи, суштина игре сурфера у подземној железници је постављање рекорда за даљину непрекидног трчања. Можете се такмичити и са другим играчима и са собом. Док изнова и изнова пролазите исту деоницу железничке пруге - локација препрека ће вам бити упамћена, а у овој фази биће лако играти сурфере у метроу. Постепено ћете стицати вештине за памћење постављања препрека - тако игра, осим спретности, тренира и памћење. Мало ко успева да побегне далеко у сурфере подземне железнице - зато је игра толико популарна, а мало људи се досађује. Наравно, има мајстора који су прошли кроз више градова, па се тиме успешно хвале у кругу пријатеља.
Да ли себе сматрате једним од оних вештих сурфера у метроу? - Па, мораћемо то да докажемо у пракси!
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 7278
( Гласова1475, миддлецовер рејтинг: 4.93/5)

Такође плаи онлине гамес Бескрајне игре

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more