Гаме Сурфери подземне железнице у Цириху мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Сурфери подземне железнице у Цириху онлајн

Сурфери подземне железнице у Цириху Плаи тхе гаме Сурфери подземне железнице у Цириху на мрежи. Упутства за игре Сурфери подземне железнице у Цириху онлине. Зурицх Субваи Сурферс игра је 121. ажурирање основне игре Субваи Сурферс и 115. издање у серији Ворлд Тоур. У овом делу игре постоје посебне сезонске награде - посебно, повратак вољеног хероја по имену Хуго.
Сигурно не знају сви историју стварања игре сурфера у подземној железници. Стога ћемо га сада укратко описати. Уопштено говорећи, младић је волео графите, али изгледа превише: своје натписе је сликао где год је могао. Све док га полицајац на железничкој станици није приметио и покушао да га ухапси. Али главни ликови игре, сурфери у метроу, су окретни момци, а такође и неустрашиви. Почео је да бежи од агенција за спровођење закона, скачући у возове, затим од њих, вешто мењајући положај на шинама. Због тога није било могуће сустићи насилника од сурфера метроа. Истина, утакмица је толико одушевила навијаче да је овај прекршај потпуно заборављен.
У овом делу метро сурфера морате да бежите од полиције кроз најлепши град у Швајцарској, Цирих. Наравно, када размишљамо о Швајцарској, пре свега падају на памет банке и једноставно фантастичан ниво просперитета ове земље. Зато су казне за кршење закона и реда овде импресивне - имајте ово на уму када бежите од правде у игри сурфера у подземној железници. Ако успете да трчите довољно далеко, имаћете прелеп поглед на високе готичке катедрале Цириха и многе друге знаменитости, што вам желимо. Али сада полиција звижди! - Зграбите ранац и крените на пут, упознајте авантуре сурфера у метроу!
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 13756
( Гласова6266, миддлецовер рејтинг: 4.98/5)

Такође плаи онлине гамес Тркачи

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more