Гаме Сурфери метроа у Мумбају 2022 мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Сурфери метроа у Мумбају 2022 онлајн

Сурфери метроа у Мумбају 2022 Плаи тхе гаме Сурфери метроа у Мумбају 2022 на мрежи. Упутства за игре Сурфери метроа у Мумбају 2022 онлине. Светска турнеја Субваи Сурферс се наставља у Мумбаију. Путујте кроз град снова и његове светле, прометне улице! Уживајте у лепоти природе, дивите се величанственој капији Индије, која се назива и Мумбај Таџ Махал, трчите и ускачите у историјске возове Мумбаја.
Популарна серија игрица сурфера у подземној железници жели вам добродошлицу у живописну и незаборавну Индију. Да ли сте дуго сањали да схватите зашто је исток обавијен толиким тајнама и легендама? Сада имате прилику да видите ово лично, иако виртуелно путујући у процесу ове игре сурфера у подземној железници. Сигурни смо да ћете уживати у фантастичном Мумбаију.
Па, што се тиче правила игре сурфера у метроу, она су иста, без обзира у који град морате да путујете. Увек морате сакупљати новчиће, кретати се са платформе на платформу, избегавајући судар са возом. Па, на правој линији - прескочите препреке или се сагните, у зависности од њихове висине. Сигурни смо да ћете заиста уживати играјући сурфере у подземној железници, без обзира на то колико година имате и на ком медијуму не бисте отворили ову игру. Можда ће старијој генерацији сурфери у метроу изгледати пребрзи тркачи, а млађи играчи ће преферирати ову игру. Па, нека буде. У сваком случају - желимо вам да сада покушате да играте сурфере у подземној железници!
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 19758
( Гласова7195, миддлецовер рејтинг: 4.96/5)

Такође плаи онлине гамес Тркачи

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more