Гаме Буббле схоотер про 2020 мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Буббле схоотер про 2020 онлајн

Буббле схоотер про 2020 Плаи тхе гаме Буббле схоотер про 2020 на мрежи. Упутства за игре Буббле схоотер про 2020 онлине. Представљамо вам одличну игру професионалну пуцач мехурића 2020! Основна правила игре остају иста, тако да можете уживати у гађању шарених балона као и увек и проводити онолико времена колико желите уз ову активност. Циљајте да испалите, на пример, љубичасту лоптицу у групу од много љубичастих (најмање три), а онда ће се све ове лоптице самоуништети, а чека вас нови ударац у професионалној игрици за пуцање мехурића. Које занимљиве опције и иновације су припремили креатори ове игре, вероватно се питате? Најједноставније што вам пада на памет је да можете да искључите функцију која вам помаже да циљате на велике удаљености – тада ће бити теже играти професионалну гађање мехурића, али можда је ово оно што желите? Такође, професионални буббле схоотер нуди могућност замене боје лопте за следећи ударац, али избор није велики: само једна опција може да се промени у неку другу – како то програм предлаже. Можете да укључите додатну опцију гађања две лопте одједном – али имајте на уму да то може да вам одигра окрутну шалу и да вам нанесе штету, а не добро.
Користите бомбу да разнесете лоптице које су вам на путу у професионалној игрици пуцања на мехуриће. Али бомба се мора или зарадити или купити новцем за игру. Међутим, с времена на време ћете бити заслужни за кованице за игру које је лако користити за разне услужне програме. Прелазећи са нивоа на ниво професионалног пуцања мехурића, ваш капитал игре ће расти.
Занимљива опција, чија је цена 35 новчића за игру, је петарда. Она уништава све лопте на свом путу, односно дуж линије. Ако нисте зарадили довољно новчића играјући професионалну пуцач мехурића, можете погледати промотивни видео да бисте се обогатили, а затим искористите ову опцију. Такође, биће вам додељене звездице за одлично гађање током професионалног пуцања мехурића, а пре почетка сваког нивоа биће објављени стартни услови за његово пролазак. Да ли желите да чешће примате новчиће за игру? Користите функцију дневних бонуса! А ако у исто време и даље редовно гледате партнерске видео записе, то ће удвостручити износ дневне награде. Желимо вам пуно среће у достизању сопствених висина у игри професионалног пуцања мехурића!
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 1920
( Гласова134, миддлецовер рејтинг: 4.96/5)

Такође плаи онлине гамес Деца пуцају

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more