Гаме Спајање 10 мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Спајање 10 онлајн

Спајање 10 Плаи тхе гаме Спајање 10 на мрежи. Упутства за игре Спајање 10 онлине. Ова игра је о брзини и пажњи. На екрану ће вам бити дати почетни бројеви од 1 до 4, које морате комбиновати у следећи број. Да бисте направили следећи корак у повезивању 10 - кликните на зону која се састоји од истих бројева и погледајте шта се дешава: спојиће се у следећи број по броју. Штавише, без обзира на број елемената у пољу. На пример, ако видите испред себе на екрану да повежете 10 велику зелену површину од јединица (у којој се налази отприлике 8 или 9 елемената), онда ћете кликом на њу добити једну двојку. А празна места ће програм аутоматски попунити. Наставите да играте спојите 10 тако што ћете кликнути на преостале области које имају најмање два елемента.

Оно што је важно разумети о игри Цоннецт 10: сами бирате стратегију. Можете кликнути на најмање бројеве, односно на један и два, или можете кликнути на веће да бисте брже напредовали. Логично је да је коначни резултат игре сакупљене 10 да се дође до жељене десетке. Е, онда – једноставно нема где да се игра, ово је финале. Питање је колико брзо можете доћи до тога?

Чак и ако у игри цоннецт 10 одаберете стратегију лова на велике бројеве, онда ћете се једног дана суочити са баналним недостатком већих бројева - то јест, мораћете да добијете нове бројеве кликом и повезивањем. У сваком случају, ово је ваш пут - ви и само ви одлучујете како ћете играти цоннецт 10, и која ће тактика и стратегија бити победничка.
Имајте на уму да када играте цоннецт 10 можете се наћи у ситуацији да неће бити могућности за нова кретања на терену. Тада ће вам бонуси зарађени у игри бити веома корисни. Зато их немојте игнорисати и увек користите функције 10 утакмица које нуди игра - оне ће вам помоћи да постигнете коначни циљ.
Ако мало вежбате Цоннецт 10, приметићете да је најкорисније да се крећете на дну, позивајући групе бројева, док остали падају, формирајући нове кластере са постојећим. Ако вам се свиђа стратегија Цоннецт 10 игара коју нуде наши уредници - добродошли сте да се придружите!
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 2787
( Гласова547, миддлецовер рејтинг: 4.99/5)

Такође плаи онлине гамес Игре пажње

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more