Гаме Време желеа 2020 мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Време желеа 2020 онлајн

Време желеа 2020 Плаи тхе гаме Време желеа 2020 на мрежи. Упутства за игре Време желеа 2020 онлине. Лепа игра која се састоји од више од 30 нивоа жели вам добродошлицу! Поставите блокове вертикално или хоризонтално да попуните целу линију. На првом нивоу игре Јелли Тиме 2020, налазите се на прелепом зеленом пољу, које посебно прија оку у пролеће, када природа цвета и сви желе топлину и сунце. На следећим нивоима желе времена 2020, игра ће бити компликована чињеницом да ће се на терену за игру појавити чврсти блокови, који ће разбити општу структуру линије - то јест, такве линије не могу бити испуњене континуираном траком желеа. Али ваш задатак током игре Јелли Тиме 2020 је нешто другачији: потребно је да освојите потребан број поена наведен у условима за завршетак нивоа на самом почетку. Као резултат проласка сваког нивоа, добијате бодове и звезде - максимално 3, најмање 0. Ако вам се одједном учини да нисте довољно сјајно прошли ниво, притисните дугме са кружном стрелицом да бисте поновили ову фазу.
За прикупљање првокласне линије пре достизања циља нивоа игре Јелли Тиме 2020, зарадићете новчиће - а затим одлучите како да их користите. Али када се постигне циљ нивоа по бодовима, сви ваши желеи на терену ће се претворити у слатке бомбоне, а затим нестати. Штета што је тако брзо. Због тога пожелите да узмете нешто укусно са екрана за желе време 2020 и брзо га поједете.
Сваки следећи ниво желе времена 2020 нуди вам већи резултат и нови систем ограничења постављања елемената на терену. Али сигурни смо да сте довољно вежбали да се носите са новим изазовима, ма какви они били. Желимо вам срећу у завршавању нивоа за нивоом у желе време 2020!
На првих 5-6 нивоа, можда ће вам се чинити да су препреке на терену желе тиме 2020 једноставно смешне и да их неће бити тешко заобићи. Па, чекај другу ситуацију. Почевши од 7. нивоа игре, биће вам тешко: желе време 2020 ће вас приморати да буквално кружите око блокова разбацаних по целом пољу за блокирање. Али пут ће савладати онај који хода! Сигурни смо да ћете наставити да се крећете напред кроз нивое, јер је ова игра дизајнирана за развој логике и зато људи воле да је играју. Ако постоји мало времена које желите да потрошите за добробит интелекта, зашто онда не бисте тренирали своју пажњу и домишљатост играјући Јелли Тиме 2020? Сигурни смо да ћете добити право задовољство у овој прелепој игрици!
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 1838
( Гласова26, миддлецовер рејтинг: 5/5)

Такође плаи онлине гамес Јелли

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more