Гаме Спидер Солитаире 1 одело мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Спидер Солитаире 1 одело онлајн

Спидер Солитаире 1 одело Плаи тхе гаме Спидер Солитаире 1 одело на мрежи. Упутства за игре Спидер Солитаире 1 одело онлине. Драги љубитељи логичких игара! Да бисте почели да играте Спидер Солитаире 1 одело, потребно је да изаберете овај режим у прозору добродошлице игре - он ће се отворити на самом почетку, чим покренете игру на нашој веб страници. Одело Спидер Солитаире 1 сматра се најједноставнијим од ове врсте пасијанса, па препоручујемо да своју авантуру у фасцинантном свету сложених пасијанса почнете из овог режима игре.
Ево изгледа игре пасијанс паук 1 одело. Како она изгледа? Када се дистрибуција из шпила заврши, видећете 10 гомила карата испред, а у ствари је то 4 снопа и 6 снопова, јер су ови снопови карата различити, разликују се једни од других. Хајде да детаљније погледамо шта је одело паук пасијанс 1 припремило за тебе и мене. Леве 4 гомиле карата садрже по 6 карата, од којих је 1 отворена и доступна за игру. Десних 6 снопова карата састоји се од по 5 карата, а такође је отворена и једна (горња) карта. То јест, у овој - десној - гомили морате пронаћи начин да отворите по 4 карте, тако да оне уђу у игру паук пасијанса 1 одело, а онда ће вам се шансе за победу значајно повећати.
Почните да слажете Спидер Солитаире 1 одело на исти начин као што радите са редовним играма пасијанса, слажући карте једну на другу у опадајућем редоследу. Ако имате део исправног низа у једној од гомила, онда га можете пренети на жељену високу карту одједном. Сачекајте пуштање једне од гомиле паука 1 одела пасијанса да бисте тамо поставили краља. Када се ослободи следећи празан слот пауковог пасијанса 1, преместите другог краља тамо и тако даље. Па, да ли вам се већ свиђа ова тешка игра? Није за свакога да се носи са тешким пасијансом, а ово је тужно. Овде морате да играте само са пиковом оделом, што вам омогућава да се у потпуности концентришете на пролазак игре паук пасијанса 1 одело, а не да вас ометају страни детаљи.
Ово одело за пасијанс паук 1 има пријатну музичку пратњу. Музика коју слушате док свирате, с једне стране, не смета вам, а са друге стране, не даје вам превише опуштања, подстиче вас да се мало активирате. Немате временско ограничење да играте паук пасијанс 1 одело, тако да можете да тражите праве карте и размишљате колико год вам је потребно.
Али доћи ће време када ће могућност кретања бити исцрпљена. Затим морате да предузмете следећи, и најнепријатнији корак у игри паук пасијанс 1 одело - кликните на шпил карата да бисте добили нову руку. Нове карте ће се преклапати изнад свих отворених карата и на тај начин прекинути прелепе секвенце које сте тако дуго слагали. Али ту је и добра ствар: сада имате нове карте, а самим тим и прилику да саставите нову исправну групу у игри паук пасијанс 1 одело.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 31055
( Гласова4811, миддлецовер рејтинг: 4.98/5)

Такође плаи онлине гамес Цард Солитаире

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more