Гаме Сурфери подземне железнице у Пекингу мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Сурфери подземне железнице у Пекингу онлајн

Сурфери подземне железнице у Пекингу Плаи тхе гаме Сурфери подземне железнице у Пекингу на мрежи. Упутства за игре Сурфери подземне железнице у Пекингу онлине. Одмах након покретања игре Пекинг метро сурфери, видећете свог лика - тинејџера, за кога ћете се играти и трчати по крововима возова. Да би игра почела, потребно је да изаберете свој узраст. Боље напишите истину, а онда ће вам интерфејс игре понудити најприкладније тестове и хероје за ваше године. Морате пристати на употребу и обраду ваших личних података ако желите да играте Беијинг Субваи Сурферс. У овом временском периоду, када се интернет претвара у доминацију превараната, питање приватности и безбедности је прилично акутно.
Нажалост, Беијинг Субваи Сурферс треба доста времена да се покрене, тако да власници слабих рачунара можда уопште неће моћи да играју такву игру. Обиље реклама повремено одвлачи пажњу и упада у процес трчања. Али морате бити стрпљиви и превазићи све ове потешкоће. Верујемо да ће успети!
Игра почиње. Навикните се на једноставне контроле сурфера у метроу у Пекингу: стрелице удесно и лево померају лик са једне стазе на другу. Стрелица надоле је котрљање по земљи, овај покрет ће вам требати када обилазите високо постављене препреке. Али најчешће ћете, наравно, морати да прескочите баријере - то можете да урадите са размаком или стрелицом нагоре.
Обратите пажњу на упутства на екрану сурфера у Пекингу: биће вам приказан тренутак када треба да притиснете стрелицу нагоре или надоле. Али то не доводи увек до успешног исхода. Дугмад на тастатури немају времена да раде исправно, па препоручујемо да притиснете исту стрелицу 2 пута заредом да бисте постигли жељени ефекат.
На путу ћете срести новчиће - сакупљајте их, немојте их игнорисати. Након тога, можете заменити новац Беијинг Субваи Сурферс у игри за прилику да дуже трчите у подземној железници. На крају крајева, управо сте отворили ову игру због овога!
Беијинг Субваи Сурферс је осми део игре из серије светских авантура за дечаке и девојчице који воле екстремни паркур. И не заборавите: ако паднете и одмах не устанете да трчите, полиција ће вас сустићи и одвести у станицу. Онда нећеш бити добро!
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 5693
( Гласова1410, миддлецовер рејтинг: 4.93/5)

Такође плаи онлине гамес Паркоур

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more