Гаме Укусне приче 2 мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Укусне приче 2 онлајн

Укусне приче 2 Плаи тхе гаме Укусне приче 2 на мрежи. Упутства за игре Укусне приче 2 онлине. Добродошли у магични свет Тасти Талес 2, хировите и заразне игре слагалице 3 упаривања која вас води у земљу пуну слаткиша, бомбона и дивних створења. Са прелепом графиком, очаравајућим звучним записом и интуитивним играњем, ова игра ће се сигурно свидети играчима свих узраста. Да бисте почели да играте, само кликните на дугме у главном менију игре. Првих неколико нивоа су едукативни и упознају вас са основним принципима игре. Ваш циљ на сваком нивоу је да сакупите три или више бомбона исте боје заменом суседних бомбона. Када направите шибицу, бомбони ће нестати, а нови ће пасти одозго да попуне празнину.
Како напредујете кроз нивое, Тасти Талес 2 постаје све тежи, постоје нове препреке и циљеви нивоа које треба превазићи. Наићи ћете на посебне бомбоне који се могу користити за стварање моћних комбинација, као и на блокере за које ће бити потребно неколико мечева да их елиминишете.
Игра такође има разне валуте у игри и награде као што су златни новчићи и звезде које се могу користити за откључавање нових нивоа, куповину појачања и још много тога. Ове награде се могу зарадити испуњавањем нивоа, учешћем у догађајима и достизањем одређених прекретница.
Један од фактора који чини да се Тасти Талес 2 издваја од осталих утакмица са три меча је његова прича. Док играте, упознаћете дивне ликове и пратити њихове авантуре у магичном свету пуном изненађења и изазова.
Поред режима главне приче, постоји много посебних догађаја и изазова који нуде јединствене награде и бонусе. Без обзира да ли сте обичан играч који тражи ометање или искусни ветеран жанра који тражи нове изазове, Тасти Талес 2 има понешто за свакога.
Са убедљивом причом, графиком и игром која изазива зависност, лако је схватити зашто је Тасти Талес 2 тако хит међу играчима широм света. Па зашто не пробате и уверите се сами? Било да тражите забаван начин да проведете време или нову зависност која ће вас забавити, Тасти Талес 2 ће вас сигурно задовољити.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 2131
( Гласова161, миддлецовер рејтинг: 5/5)

Такође плаи онлине гамес Воће

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more