Гаме Солитаире три пика 2 мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Солитаире три пика 2 онлајн

Солитаире три пика 2 Плаи тхе гаме Солитаире три пика 2 на мрежи. Упутства за игре Солитаире три пика 2 онлине. Циљ Пикова тројка 2 је да преместите све карте у основне гомиле у растућем редоследу, почевши од Пикова тројка. Можете да преместите карту на главну гомилу ако одговара боји и ако је један ранг виша од горње карте у гомили. На пример, можете ставити 4 пика на 3 пика или 5 срца на 4 срца. Ако се заглавите, не брините, током игре ћете бити упитани који потез треба да направите да бисте наставили игру. Такође можете поново покренути Три-Пеак 2 пасијанс у било ком тренутку притиском на дугме за поновно покретање.
Како напредујете кроз игру, ниво тежине ће се повећавати. Карте ће бити све теже померати и мораћете пажљивије да размислите о сваком потезу. Међутим, са праксом, брзо ћете постати стручњак за Три Спас 2 Солитаире.
Поред побољшања ваших вештина решавања проблема и стратешког размишљања, Три Спадес 2 Солитаире може бити одличан начин да проведете време. Без обзира да ли чекате да састанак почне или вам је потребан одмор од посла, ова игра је пријатан и забаван начин да се опустите и опустите.
У пасијансу Тхрее оф Спадес 2, ваш циљ је да преместите све карте у четири главне гомиле у растућем редоследу, почевши од Тројке пика. Класична карташка игра је забавна и занимљива за играче свих нивоа вештина.
Игра се са стандардним шпилом од 52 карте. За почетак, видећете седам гомила, од којих свака садржи карте лицем надоле и лицем нагоре. Преостале карте су у гомили залиха, из које можете извлачити једну по једну карту. Можете да померате три пика 2 пасијанс картице лицем нагоре према другим гомилама у опадајућем и наизменичном редоследу боја. На пример, можете ставити црвеног краља на црну даму или црног џака на црвену даму. Такође можете да преместите групе карата у опадајућем и наизменичном редоследу боја на другу гомилу.
Један од кључних аспеката играња Тхрее оф Спадес 2 Солитаире је да морате бити стратешки у вези са тим које карте померате и где их померате. Морате покушати да откријете карте лицем надоле што је пре могуће и видите које друге карте се могу одиграти. Такође, важно је запамтити да је за игру доступна само горња карта сваке гомиле. Стога, пре него што направите потез, размислите о потенцијалном утицају на карте које леже испод њега.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 7785
( Гласова1982, миддлецовер рејтинг: 4.98/5)

Такође плаи онлине гамес Цард Солитаире

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more