Гаме Црне плочице мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Црне плочице онлајн

Црне плочице Плаи тхе гаме Црне плочице на мрежи. Упутства за игре Црне плочице онлине. Добродошли у узбудљив и изазован свет Блацк Тилес, популарне онлајн игре која ће тестирати вашу брзину, реакцију и концентрацију. У овој игри морате да кликнете на црне плочице што је брже и прецизније могуће, избегавајући беле плочице. Игра је једноставна, али се тежина повећава како напредујете кроз нивое. Да бисте почели да играте Блацк Тилес, притисните дугме за репродукцију на главном екрану. Бићете одведени на екран игре где ћете видети мрежу плочица, од којих свака представља ноту у музичкој скали. Плочице су обојене црно-бело, а црне плочице представљају белешке које морате да притиснете. Игра је брза и захтева брзу реакцију да би се одржао корак.
Циљ црне плочице је да кликнете на што више црних плочица, а да ниједна не пропусти. Главни режим је класични режим, у коме морате да издржите што дуже у одређеном временском периоду. Игра ће се завршити ако пропустите три црне плочице, кликнете на белу плочицу или време истекне.
Док играте црну плочицу можете наићи на неке проблеме као што је прескакање црне плочице или борба да одржите корак са темпом. Међутим, немојте се обесхрабрити ако одмах не добијете висок резултат. Као и свака вештина, играње црних плочица захтева вежбу и стрпљење. Наставите да играте и приметићете побољшања током времена.
Како напредујете кроз нивое, наићи ћете на различите врсте црних плочица које ће захтевати различите технике тапкања. На пример, неке црне плочице ће седети у угловима или ивицама екрана, што им отежава приступ. Други се могу појавити у обрасцу који захтева да кликнете на њих одређеним редоследом. Морате се прилагодити овим променама да бисте добили већи резултат.
Када играте црне плочице, приметићете да се црне плочице насумично појављују на екрану, а брзина игре се повећава са сваким нивоом. Морате остати фокусирани и пажљиви како бисте прецизно кликнули на црне плочице и не бисте пропустили ниједну. Ако недостаје црна плочица, завршићете игру и мораћете да почнете изнова.
Блацк Тилес је забавна и заразна игра коју је лако научити, али је тешко савладати. Са брзим темпом и више начина игре, ово је савршена игра за оне који желе брзо ометање или забаву. И тако, шта чекаш? Притисните дугме за репродукцију и почните да кликнете на те црне плочице!
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 424
( Гласова13, миддлецовер рејтинг: 5/5)

Такође плаи онлине гамес Кликер игре

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more