Гаме Утакмица у џунгли мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Утакмица у џунгли онлајн

Утакмица у џунгли Плаи тхе гаме Утакмица у џунгли на мрежи. Упутства за игре Утакмица у џунгли онлине. Добродошли у Јунгле Матцхинг, забавну и заразну слагалицу која ће вас забављати сатима! У овој игри, ваш циљ је да ускладите шарене животиње и предмете из џунгле да бисте завршили нивое. Са једноставном игром и живописном графиком, Јунгле Матцх је савршен за играче свих узраста. Да бисте започели игру, само кликните на одговарајуће дугме у главном менију. Игра ће вас одвести на први ниво где ћете видети мрежу шарених плочица. Ваш задатак је да сакупите три или више плочица исте боје заменом суседних плочица. Да бисте то урадили, кликните на једну плочицу, а затим кликните на суседну плочицу коју желите да замените.
Како напредујете кроз нивое, игра упаривања у џунгли ће постати све тежа. Наићи ћете на препреке као што су камење и лозе које ће блокирати ваше утакмице. Ове препреке можете елиминисати тако што ћете поред њих направити шибице. Такође можете да зарадите појачања као што су бомбе и муње које ће вам помоћи да брже очистите плочице.
Да бисте завршили сваки ниво меча у џунгли, морате постићи циљни резултат пре него што вам понестане потеза. Циљни налог је приказан на врху екрана, док је ваш тренутни налог са леве стране. Можете зарадити поене правећи утакмице, а бонус поене можете добити тако што ћете направити више утакмица или користити појачања. Један од кључева успеха у игри у џунгли је стварање великих утакмица. Упаривање више од три плочице истовремено ће вам донети бонус поене који ће вам помоћи да брже постигнете циљни резултат. Такође, велике утакмице могу покренути појачања попут бомби и муња како би вам помогли да очистите више плочица и зарадите још више поена.
Утакмица у џунгли има велики број нивоа, сваки са својим јединственим изазовима и препрекама. Да бисте отворили следећи ниво, морате завршити тренутни са довољно високим резултатом. Ако се заглавите на одређеном нивоу, не брините! Можете користити наговештај да пронађете могуће подударање. Такође је могуће поништити последњи потез.
Све у свему, Јунгле Матцх је забавна и заразна слагалица коју је лако и забавно играти, али може бити тешко завршити. Са живописном графиком и заразном игром, сигурно ће постати једна од ваших омиљених игара. Шта чекаш? Почните да играте да сакупљате плочице из џунгле!
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 348
( Гласова8, миддлецовер рејтинг: 5/5)

Такође плаи онлине гамес Јунгле

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more