Гаме Баштенске приче 2 мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Баштенске приче 2 онлајн

Баштенске приче 2 Плаи тхе гаме Баштенске приче 2 на мрежи. Упутства за игре Баштенске приче 2 онлине. Добродошли у Гарден Талес 2, забавну и шарену слагалицу у којој морате да тестирате своје вештине подударања! У овој игри, ваш циљ је да сакупите три или више воћа и поврћа исте врсте, освојите бодове и испуните задатке сваког нивоа. Кликом на дугме за репродукцију бићете одведени на игралиште баштенске бајке 2 које је испуњено разним врстама воћа и поврћа, као што су јагоде, шаргарепе и патлиџани. Ваш циљ је да замените суседно воће и поврће да бисте направили шибице од три или више истих врста.
Да бисте заменили два елемента на пољу за игру, једноставно кликните на један од њих, а затим на други. Ако замена резултира подударањем од три или више предмета, ови предмети ће нестати са игралишта, а ви ћете добити бодове.
Имајте на уму да ће вам сваки ниво игре Гарден Талес 2 поставити врло специфичне циљеве: освојити одређени број поена, уклонити предмете или препреке са терена за игру. Имаћете ограничен број потеза да постигнете ове циљеве, па пажљиво планирајте своје потезе!
Како напредујете кроз игру, наићи ћете на разне препреке које ће отежати игру. Такве препреке укључују коров, камење и ледене блокове, који се морају уклонити постављањем шибица поред њих.
Да би вам помогао на путу, Гарден Талес 2 укључује разна појачања која можете користити да брже очистите поље. Ова појачања укључују лопату, која може уклонити било који предмет са терена за игру, и бомбу која може очистити велику површину терена.
Поред бонуса, Гарден Талес 2 има бонус ставке које ће вам помоћи да освојите више поена. Ова појачања укључују златне бобице, које вреде додатне поене, и бонус кутије, које вам могу дати додатне потезе или појачања.
Све у свему, Гарден Талес 2 је прелепа игра класичног меча 3 жанра, која има огромну армију обожавалаца широм света. Надамо се да ће освојити ваше срце својом разноликошћу нивоа и заразном игром.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 1512
( Гласова3, миддлецовер рејтинг: 5/5)

Такође плаи онлине гамес Утакмица 3

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more