Гаме Акуаблитз мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Акуаблитз онлајн

Акуаблитз Плаи тхе гаме Акуаблитз на мрежи. Упутства за игре Акуаблитз онлине. Сеа Блитз је заразна игра слагалице са три меча која изазива играче да заврше различите нивое упарујући шарена морска створења. Игра је доступна и за десктоп и за мобилне уређаје и има једноставну, али забавну игру која одговара играчима свих узраста и нивоа вештина. Да бисте започели, покрените навал блитз игру из главног менија игре. Бићете одведени на први ниво игре где ћете добити сет задатака које треба да извршите. Ови циљеви обично укључују подударање одређеног броја морских створења у датом временском периоду.
Упаривање створења је лако. Само кликните на два суседна створења и замените их. Ако се три или више идентичних створења поставе као резултат размене, они ће нестати са терена за игру, а нова створења ће заузети њихово место.
Поред одговарајућих створења, Навал Блитз такође има разне бонусе и посебне предмете који ће вам олакшати довршавање нивоа. То укључује: бомбе (уништи неколико створења у исто време), муње (обришите читаве редове или колоне), посебна створења (да бисте зарадили додатне поене).
Како напредујете кроз игру, нивои постају све тежи, а временско ограничење постаје све теже. Дакле, пролазак ове игре захтева од вас да брзо размишљате и доносите стратешке одлуке за превазилажење сваког нивоа.
Једна од јединствених карактеристика Навал Блитза је могућност да зарадите награде испуњавањем дневних задатака. Ови изазови се мењају из дана у дан и нуде забаван и узбудљив начин да зарадите бонус драгуље.
Сеа Блитз има једноставну, али заразну игру, шарену графику и живу музику. Ово је савршена игра када желите да убијете мало времена или се само опустите и опустите. Без обзира да ли сте искусан играч или сте нови у слагалицама, меч 3 жанр је одличан избор за све.
Без обзира да ли желите да убијете мало времена или се само опустите и опустите, Сеа Блитз је одличан избор. Са својом једноставном, али заразном игром, живописном графиком и живахним звучним записом, није ни чудо што је ова игра постала популарна међу играчима свих узраста.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 378
( Гласова10, миддлецовер рејтинг: 5/5)

Такође плаи онлине гамес Морске игре

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more