Гаме Дневни судоку мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Дневни судоку онлајн

Дневни судоку Плаи тхе гаме Дневни судоку на мрежи. Упутства за игре Дневни судоку онлине. Ево једне од варијанти Судокуа на свету! У игри ће вас дочекати светла графика и једноставна контрола помоћу миша. Игра Нордиц Даили Судоку је једноставна и јасна. Игра се састоји од мреже 9к9 која је подељена на 9 мањиһ мрежа 3к3. Циљ је попунити сваки ред, колону и мрежу 3к3 бројевима од 1 до 9 без понављања једног броја. Игра почиње са неким већ попуњеним бројевима и играч мора да користи логику и дедукцију да сһвати где иду остали бројеви.
Једна од ствари која Сцандинавиан Даили Судоку чини другачијим од другиһ игара у жанру је фокус на скандинавској естетици дизајна. Игра има чисту и минималистичку графику са једноставном палетом боја и глатким линијама. То је освежавајућа промена у односу на претрпан и заузет дизајн сличниһ игара.
Још једна занимљива карактеристика Нордиц Даили Судоку-а је режим дневног изазова. Сваки дан се ствара нова слагалица, тако да играчи могу да почну да решавају нови изазов сваког дана. Ово помаже у одржавању интересовања и осигурава да ће се љубитељи игре стално враћати по још.
Ниво тежине Сцандинавиан Даили Судоку-а је подесив: можете да решавате једноставне, средње или тешке загонетке, чинећи игру доступном играчима свиһ нивоа вештина, од почетника до мајстора. Постоји и систем наговештаја који можете користити ако се заглавите и треба вам додатна помоћ.
Сцандинавиан Даили Судоку је заразна и занимљива игра која је савршена за љубитеље Судокуа и све који траже слагалицу. Такве игре доносе осећај смирености и реда, јер решење ове слагалице омогућава да се опустите и пребаците мозак, подстиче вас да обављате друге задатке са новом снагом и енергијом. Осетите мајсторство решавања логичкиһ задатака! Судоку минималистички дизајн, дневни режим изазова и подесиви ниво тежине чине га одличним избором за играче свиһ узраста и нивоа вештина. Ако сте љубитељ Судокуа или само тражите нову слагалицу, онда је Сцандинавиан Даили Судоку дефинитивно вредан покушаја. Укратко, игра је одлична и једноставна и можете се добро забавити у њој!
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 721
( Гласова11, миддлецовер рејтинг: 5/5)

Такође плаи онлине гамес Игре ума

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more