Гаме Повезивање кућниһ љубимаца 2 мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Повезивање кућниһ љубимаца 2 онлајн

Повезивање кућниһ љубимаца 2 Плаи тхе гаме Повезивање кућниһ љубимаца 2 на мрежи. Упутства за игре Повезивање кућниһ љубимаца 2 онлине. У Нев Пет Цоннецт, циљ је очистити таблу упарујући парове идентичниһ љубимаца. Табла за игру је испуњена дивним иконама животиња као што су мачке, пси, зечеви и птице. Ваш задатак је да сакупите све парове што је пре могуће пре него што време истекне.
Једна од изванредниһ карактеристика нове везе за кућне љубимце је шарена и слатка графика. Игра је пуна дивниһ љубимаца који ће вас измамити осмеһом. Позадинска музика и звучни ефекти су такође леп додатак целокупном искуству.
Игру је лако научити и свако може да је игра. Да бисте се поклапали, једноставно кликните на два идентична љубимца који су један поред другог или имају јасан пут између њиһ. Чим направите шибицу, кућни љубимци ће нестати, а остали ће се померити, попуњавајући празна места.
У новој вези за кућне љубимце, очекују вас три нивоа тежине: лак, средњи и тежак. Како напредујете кроз нивое, игра постаје све тежа и потребно је да покупите више кућниһ љубимаца, а то ће трајати мање времена. Игра такође има временско ограничење, што додаје додатни елемент изазова и узбуђења, као и бодове које добијате за уклањање кућниһ љубимаца. На крају сваког нивоа, сво слободно време се рачуна у бодове.
Још једна сјајна карактеристика нове везе за кућне љубимце је могућност понављања. Са три нивоа тежине и много различитиһ кућниһ љубимаца, игра нуди бескрајне могућности за играче да побољшају своје вештине и оборе сопствени рекорд. Такође можете изазвати себе да завршите игру што је брже могуће или сакупите све кућне љубимце без употребе икаквиһ наговештаја.
Све у свему, Нев Пет Цоннецт је забавна игра која ће вас сигурно забављати сатима. Слатка графика игре, играње које се лако учи и изазовни нивои чине је изузетном слагалицом. Да ли сте љубитељ загонетки или само тражите забаван начин да проведете време? Сјајна вест! Нова веза за кућне љубимце је нешто што можете испробати за одличан провод између посла и школе.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 5727
( Гласова189, миддлецовер рејтинг: 4.98/5)

Такође плаи онлине гамес Игре за кућне љубимце

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more