Гаме Махјонг цоннецт делуке мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Махјонг цоннецт делуке онлајн

Махјонг цоннецт делуке Плаи тхе гаме Махјонг цоннецт делуке на мрежи. Упутства за игре Махјонг цоннецт делуке онлине. На почетку ове прелепе, делимично класичне интелектуалне игре, предлажемо да се упознате са ценовником. Дакле, за сакупљање махјонг спојите делуке плочице са хијероглифима, зарадићете 100 новчића, цвеће ће донети 250 новчића, инсекти - 600, лишће дрвећа - по 1000 поена. Такође можете сакупљати плочице са округлим иконама: планине коштају 150 новчића, птице коштају 500, а море 1000. Приметићете и многе друге плочице на терену за чије сакупљање се поени не рачунају. То су ватрене птице и округле иконе са змајевима. Ако сте коцкар, не желите да почнете игру празних руку или планирате да дуго останете у Махјонг Цоннецт Делуке-у, препоручујемо вам да не занемарите прилику да с времена на време покренете точак среће. Можете добити посебан бонус или неку врсту почетног капитала. Два окрета точка биће доступна сваког новог дана игре.
Задатак ове игре је сличан многим другим махјонг играма: потребно је да кликнете на идентичне плочице једну поред друге да бисте их уклонили. Преостале плочице распореда ће се онда систематски померати на дно екрана док се поље за игру потпуно не очисти.
На првом нивоу Махјонг Цоннецт Делуке наићи ћете на правоугаони распоред плочица. Укупно, игра има 12 нивоа. Други ниво ће задовољити (или узнемирити?) имате велики број плочица за игру, а након уклањања се неће померати низ екран, стварајући рупе на терену. Такође ћете користити ове празнине да пронађете стазе између идентичних плочица.
Наравно, делуке махјонг цоннецт игра није лака и дизајнирана је за праве фанове који могу сатима тражити разне хијероглифе, кругове, штапове и њихове комбинације на терену. Можете повезати и суседне плочице, и оне које се налазе у истој колони или реду. И након формирања празнина у пољу махјонг цоннецт делуке - можете користити ове зоне да изградите линеарну путању између истих елемената да бисте их уклонили.
У току игре можете користити наговештаје 5 пута, као и 5 пута да затражите додатно време, које се већ креће довољно споро да омогући вашим очима да се навикну на сву разноликост слика на екрану.
Да бисмо вам олакшали навигацију у игри Махјонг Цоннецт Делуке, даћемо неколико драгоцених савета: скоро све плочице (осим ретких изузетака) су бројеви од 1 до 9, направљени помоћу бамбусових штапића, концентричних кругова или кинеских знакова. Фокусирајте се на групу за почетну претрагу: на пример, потражите све штапиће очима, затим их сортирајте по бројевима и тада ћете можда већ видети неколико подударања. Наравно, други ниво Махјонг Цоннецт Делуке-а је много тежи од првог, јер не формира нове комбинације након сваког уклањања. Али још увек имате 10 нивоа пред собом које ћете морати да савладате ако сте већ сами изабрали да играте махјонг.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 1652
( Гласова127, миддлецовер рејтинг: 5/5)

Такође плаи онлине гамес Махјонг Цоннецт

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more