Гаме Цанди раин мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Цанди раин онлајн

Цанди раин Плаи тхе гаме Цанди раин на мрежи. Упутства за игре Цанди раин онлине. Спремите се да уживате у најслађој слагалици икада! Да ли сте спремни да задовољите своје сладокусце и изазовете себе у овој укусној игрици? Цанди Раин вас већ чека овде и спреман је да понуди јединствену игру која ће вас забављати сатима. Ова игра је савршена за играче свих узраста, било да сте случајни посетилац ове категорије или љубитељ слагалица. Циљ кише слаткиша није тако једноставан као што се чини на први поглед. Морате да сакупите три или више бомбона исте боје тако што ћете заменити суседне. Чим сакупите три иста бомбона, они ће нестати, а нови ће пасти одозго, попуњавајући празна места. Сакупљање слаткиша се наставља док се не постигне циљ нивоа. Шта је овај циљ? Биће објављено одмах након покретања сваког тренутног нивоа: по правилу, ово је одређена количина бомбона дате врсте или посебних предмета.
Цанди Раин није само гомила слаткиша; ради се о коришћењу стратегије и брзог размишљања да бисте направили посебне бомбоне и повећали свој резултат. Спајањем четири или више бомбона исте боје, можете креирати посебне бомбоне са јединственим способностима. На пример, пругасти бомбон може да очисти цео ред или колону, а умотан бомбон може да уклони групу бомбона око њега са поља. Пажљиво планирање акција и максимално коришћење предности бонус слаткиша - и циљ нивоа ће бити постигнут.
Ограничени број потеза игре и временска ограничења за неке нивое доприносе узбуђењу и чине Цанди Раин изазовнијом слагалицом. Нивои игре постепено постају све тежи: тако да када достигнете ниво 20, већ можете да се похвалите својим успехом пријатељима и очекујете поштовање од њих заузврат. Способност да се заради до три звездице по нивоу такође мотивише играче да циљају на највиши резултат и нивое понављања како би побољшали своје перформансе. Ова игра је истовремено угодна и изазовна слагалица која ће пружити забавно и едукативно искуство за играче свих узраста. Било да сте обичан играч или љубитељ слагалица, Цанди Раин има понешто за свакога. Дакле, припремите се да уживате у слаткој игрици и добро се забавите док играте!
Цанди Раин има прелеп и шарен дизајн са темом слаткиша, игра је визуелно привлачна и обогатиће ваше целокупно искуство играња. Пријатна музичка пратња ствара расположење опуштања и опуштања.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 491
( Гласова5, миддлецовер рејтинг: 5/5)

Такође плаи онлине гамес Цанди

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more