Гаме Хотелско тајкунско царство мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Хотелско тајкунско царство онлајн

Хотелско тајкунско царство Плаи тхе гаме Хотелско тајкунско царство на мрежи. Упутства за игре Хотелско тајкунско царство онлине. Ево инкременталног кликера у празном ходу и игре пословног симулатора у којој сте задужени као менаџер вођења малог хотелског ланца и повећавате постепено пословну империју. Крајњи циљ ове игре је да се од овог малог ланца мотела претвори у велико хотелско пословно царство са више соба и спратова и постане супер богат и славан тајкун! Додирните - додирните или додирните и држите да бисте ступили у интеракцију са игром.
Водите свој хотел као пословни тајкун. У празном ходу кликните и додирујте свој пут од малог мотела до великог хотелског царства, креирајте и градите све од нуле, доносите паметне и стратешке пословне одлуке, запошљавајте паметне запослене, проширите хотел, водите свакодневне операције, добро водите рачуна о клијентима и одржавајте они срећни.
Проширите хотелски посао. Проширите свој мотел у хотел са 1. спрата на 10. и више спратова! Можете учинити собе већим и бољим док ширите и развијате своје пословање. Користите Тап тап или метод кликера у стању мировања и направите теретану за клијенте да вежбају или пустите клијенте да вежбају тако што ће пливати у базену. Направите кафић или ресторан, или казино да играте игрице или идите у бању да добијете негу коже или масажу! Запослите запослене. Да бисте постали хотелски тајкун, морате запослити одличне раднике. Како посао расте, ефикасно управљајте својим особљем, мораћете да унајмите више запослених, од рецепционера до инструктора у теретани за помоћ у вежбама за клијенте, од баристе у кафићу до конобара у ресторану, од менаџера особља за чишћење до менаџера казина до помоћи купцима у игрицама и тако даље. Запослите куваре, бармене или портире и ангажујте раднике за одржавање и чишћење. Запослени ће вам помоћи да развијете ваше царство кликера! Водите операције и зарадите пасивни приход. Водите свакодневне пословне операције као што су побољшање тренинга у теретани или побољшање базена или кафића, ресторана, казина, спа и центара за масажу. Организујте посебне туре, курсеве роњења, часове скијања, спа сесије, забавне игре и обиласке у околини. Не заборавите да побољшате удобност унутар зидова вашег хотела. Обезбедите најбољу могућу услугу у соби, украсите своју салу, побољшајте простор за одмор, понудите најбољи кетеринг и бифе у граду или понудите услугу прања веша својим посетиоцима током времена чишћења. Прилагодите свој хотел. Откључајте разне предмете и прилагодите свој хотел. Или ћете их добити као бесплатне поклоне или ћете их откључати како напредујете даље. Што брже проширите своје пословање, то ћете добити више могућности за награду! Престиж. Биће тренутака, када после толиког ширења, ваш посао мало успори, ово је право време за престиж! Престиге помаже да се ресетује напредак игре и отвара додатне забавне елементе игре. Међутим, можете изабрати да поново почнете испочетка са брзим инкременталним и неактивним повећањем кликера.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 1378
( Гласова176, миддлецовер рејтинг: 4.94/5)

Такође плаи онлине гамес СимЦити

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more