Гаме Банана покер мрежи. Онлине игра

Бесплатне Онлине Игре
Language: sr
Онлине Игре:
Мултиплаиер игре :

Гаме Банана покер онлајн

Банана покер Плаи тхе гаме Банана покер на мрежи. Упутства за игре Банана покер онлине. Волите коцкање? Онда вас банана покер позива у свој клуб обожавалаца. Многе познате личности су се окупиле како би данас селе за коцкарски сто и лепо се провеле такмичећи се са вама. Али зашто се игра зове банана покер, питате се? Па, чињеница је да је главни лик – односно онај који је био подстрекач све ове срамоте – банана. Позвао је све да играју банана покер него сада и
да се бави.
Минимални жетон у банана покер игри је 1000 новца за игру. Ваши противници ће бити насумично одабрани од разних светских генија и зликоваца из прошлости и садашњости. Седите за сто са 6 играча и банана покер ускоро почиње.
Сви играчи добијају по 2 карте и у зависности од тога да ли су добили добре карте или лоше банана покер карте, или одустају, прихватају дилерову опкладу или подижу. Какву ћеш одлуку донети?
Задатак сваког распореда банана покера је да прикупи добитну комбинацију карата. Па, ако наиђете на 2 велике карте - онда има смисла подићи опкладу у игри. Ако су обе картице минималне вредности, саветујемо вам да прођете. Али шта да радите ако добијете мешовиту комбинацију: једну картицу са сликом, а другу - без. Овде морате да ризикујете и можете изгубити у овој рунди банана покера.
Али не очајавајте - то је само виртуелна игра и не трошите прави новац. Чак и иза стола за игре, нико вас не избаци предуго размишљајући о томе како да урадите праву ствар у процесу играња банана покера. Јер, како кажу, карте у руци. Окушајте се у овој игрици. Можда ће срећа бити на вашој страни, а ви ћете победити искусне противнике у банана покеру?
Банана покер нема никакве везе са другим покер играма. Заборавите на неизражајне и механичке ривале. У овој игри, све је у забавном искуству! Кликните на дугмад за опкладу да бисте одлучили која је ваша опклада.
Режим целог екрана - >>
Оцените ову игру: Играо: 3306
( Гласова466, миддлецовер рејтинг: 4.94/5)

Такође плаи онлине гамес Игра карата

QwertyGame uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all QwertyGame services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more